Zwepen - floggers
Om zacht mee te slaan .... of juist hard mee te bonken
!
!
!
150909

Leren cat, 12 strengen

Leren CAT met 12 gevlochten strengen

Deze mooie cat heeft 12 strengen, gevlochten van rood en zwart leer. Aan het uiteinde van elke streng zit een venijnig "tongetje"
150914

Suede Flogger

Roodzwartje volle suede flogger
Deze 70 cm lange volle suede flogger is een streling voor het oog en het lijf. De mooi afgewerkte zachte zware flogger geeft een doffe impact en door het zachte suede nauwelijks striemen. Een aanvulling voor iedereen die van impact en floggers houdt.
170401

Suede Flogger Paars

Suede flogger zwart paars.
Deze flogger is opgebouwd uit een immitatie leren handvat en leren suede flogger strengen. Mooi en goed uitgevoerd. Zacht en toch zwaar.
170402

Tuigleren Flogger Zwart/Rood

Zwart of Rood Tuigleren Flogger.
Deze mooie zwart leren flogger oogt prettig maar is voorzien van zware leren strengen welke een duidelijke indruk achterlaten.
150908

Flogger touw

Flogger met 8 strengen zwart katoen. De totale lengte is 50 cm.
Deze katoenen touwflogger is een prima flogger om de techniek goed onder de knie te krijgen. De impact is ronduit zacht te noemen maar heel erg prettig. De afwerking en afslag zijn prima en met een totale lengte van 50 centimeter is deze overal te gebruiken.
20171001

Dog Flogger

Flogger met lange hardleren strengen.

Deze Dog Flogger is gemaakt van rvs handvat met scherpgesneden tuigleren strengen. Op het eerste gezicht een leuk speeltje maar in het gebruik echt een kreng. De scherpgesneden leren strengen snijden en laten duidelijke sporen na. Niet voor beginners maar wel heel leuk.